Бъдете сред избраните
3D тур е единствения начин да осигурите на почиващите и организаторите на събития пълна увереност, че вашето място е най-добрият избор.

 

Вдъхновете увереност за резервация

Уверете посетителите, че очакванията отговарят на реалността, като им осигурите най-достоверно и потапящо виртуално изживяване на вашия имот.

 

По-бързи резервации. По-щастливи гости.
 

Осигурете на гостите потапяща 3D обиколка на стаи, удобствата и местата за събития.

Създайте връзка дори преди гостите да са пристигнали.


3D разходки предоставят пълноценно изживяване на посетителите с автентично усещане за помещенията и удобствата. Създадени са от реални 2D и 3D данни за имотите. Имате възможност да включите обиколките в уебсайта си, по същия начин както снимки и видеа.
 

 


Ще ускорите взимането на решения за резервации и ще повишите доверието, като предложите толкова реално потапящо 3D изживяване за гостите, че те ще се чувстват сякаш вече са на почивка.

 


 

Превърнете резервацията в приятно изживяване.


С потапящото 3D гостите ви знаят, че това, което виждат онлайн, напълно отговаря на това, което ще видят на място. По-реалистичните очаквания правят гостите по-уверени и щастливи и по-склонни да направят резервация.
 

 

 

Улеснете работата на организаторите на събития

Дайте възможност на организаторите на събития да открият перфектното място, като им осигурите ясна представа за пространството. Ще спестите време и средства като им дадете пълноценно усещане за мястото, директно чрез техните компютри или мобилни устройства.

Споделяйте с лекота

3D представяне е лесно за споделяне. Добавете го в уебсайта си както добавяте видео и го споделете навсякъде чрез линк. Посетителите ще разглеждат през техния браузър – не са нужни допълнителни приложения или изтегляне на файлове.
 

Решение Всичко-в-едно
С една фотографска сесия ще получите всички предимства, от които се нуждаете – качество на принт на фотографиите 4К, онлайн 3D обиколки, виртуална реалност и план-схеми на етажите, експорт в Google Maps.

 

G.S. Rakovsky str. 92 | Sofia, 1000 | bethereeu@gmail.com | Tel: +359 879588750
Rue du Rhône 14, | 1204, Genève | Switzerland | Tel: +41 79 3496255

политика за поверителност
© 2020 by Be There. Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon